Boek & Offermans: +31 46 420 4400
Fidus Makelaardij: +31 46 423 5342

Een aantrekkelijk woonaanbod op een levendige locatie

Residentie Carrefour, een nieuwbouwproject dat op een aantrekkelijke locatie in Sittard-Geleen wordt gerealiseerd, biedt een unieke woonervaring. Met 19 luxe levensloopbestendige appartementen en 2 exclusieve penthouses verdeeld over vier woonniveaus, is er voor elk type gezinssamenstelling een passende woonoplossing beschikbaar.

Het woongebouw is strategisch gelegen op het kruispunt van de Rijksweg Noord en de Geleenbeeklaan. Op de begane grond bevinden zich zes appartementen die bereikbaar zijn via de centrale hal met beveiligde toegang. Tevens biedt de centrale ingang toegang tot het souterrain, waar 21 inpandige bergingen bereikbaar zijn via zowel de lift als het trappenhuis. De penthouses bevinden zich op de derde en vierde verdieping, waardoor ze een prachtig uitzicht bieden.

Elke woning is voorzien van luxe sanitaire voorzieningen, waarbij u zelf inspraak heeft in de afwerking. Naast het ruime wooncomfort, zijn de appartementen en penthouses uitgerust met duurzame en slimme details op het gebied van energie-efficiëntie, klimaatbeheersing en luchtkwaliteit. Het wooncomplex wordt omgeven door een veelzijdige groene omgeving en beschikt over een eigen privé parkeerterrein.

Residentie Carrefour biedt u niet alleen een comfortabel thuis, maar ook een moderne en duurzame woonomgeving. Met hoogwaardige voorzieningen en een uitstekende ligging, kunt u hier genieten van een harmonieus en zorgeloos leven.

Residentie Carrefour is een samenwerking van

Interesse?
Schrijf u direct in

De woningen zijn momenteel in volle ontwikkeling. Wilt u als eerste aanspraak maken op één van de appartementen? Lees meer over de verkoopprocedure of schrijf u direct in op onze procedure pagina.

Download de online brochure

Benieuwd naar meer informatie en technische gegevens? Download dan direct de online brochure.

&

TWEEDE INFOMIDDAG

Maandag

27 mei

Tijd:

16u tot 18u

Locatie : 
Fidus Makelaardij
Rijksweg Noord 100
6162 AM Geleen